Η ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ στη Χαλκίδα

  • 31 Οκτωβρίου 2022
  • John's Hotel, Χαλκίδα
Image

Η ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ
Θάνος Τζήμερος - Φαήλος Κρανιδιώτης


Την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022, ο Πρόεδρος της ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, Θάνος Τζήμερος, και ο Αντιπρόεδρος του Κόμματος, Φαήλος Κρανιδιώτης, θα επισκεφθούν την πόλη της Χαλκίδας, για να συζητήσουν με πολίτες και φορείς της περιοχής και να δώσουν συνεντεύξεις σε τοπικά ΜΜΕ.

----------------------
Δευτέρα 31/10/2022, 18:00
Ξενοδοχείο John's
Αγγελή Γοβιού 9, Χαλκίδα

www.johnshotel.gr
----------------------
Οι δύο πολιτικοί θα επισκεφθούν τη Δήμαρχο της Χαλκίδας κ. Βάκα Ελένη, καθώς και στελέχη των Σωμάτων της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, ενώ θα επισκεφθούν τα ΚΤΕΛ Χαλκίδας και το Επιμελητήριο Ευβοίας.

Στις 18:00, στο café του ξενοδοχείου «John’s», μετά την συνέντευξη τύπου, ο Θάνος Τζήμερος και ο Φαήλος Κρανιδιώτης θα συζητήσουν με πολίτες της Χαλκίδας μαζί με τα στελέχη της ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. Είσοδος Ελεύθερη.

Η ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ είναι ο συνασπισμός της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ και της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ. Ο Θάνος Τζήμερος και ο Φαήλος Κρανιδιώτης ένωσαν τις δυνάμεις τους, με στόχο, «στις επόμενες εκλογές, ο φιλελεύθερος πατριωτισμός να αποκτήσει θεσμική παρουσία στη Βουλή και να προωθήσει ουσιαστικές, δομικές μεταρρυθμίσεις».

Ελάτε να μας ακούσετε και να σας ακούσουμε, διότι θα συζητήσουμε με τους πολίτες και θα απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας. Δεν τάζουμε διορισμούς, δεν μοιράζουμε λεφτά. Εκφράζουμε το μόνο σχέδιο, που μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση και να μας κάνει Ν. Κορέα, Εσθονία, Σιγκαπούρη ή Ιρλανδία. Όμως, αυτό περιλαμβάνει κι εσάς. Μην ξεχνάτε ότι η υπεύθυνη πολιτική προϋποθέτει υπεύθυνους πολίτες.


#ΕθνικήΔημιουργία
Θάνος #Τζήμερος - Φαήλος #Κρανιδιώτης
#ΔημιουργίαΞανά - #ΝέαΔεξιά
#συνασπισμός
#φιλελεύθεροι - #πατριώτες - #μεταρρυθμιστές

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ

ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ

ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Μενού

Image
ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
Σ Υ Ν Α Σ Π Ι Σ Μ Ο Σ
Φιλελεύθερων Πατριωτών Μεταρρυθμιστών

© Μάιος 2022-2023 ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ - ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ

Όροι χρήσης - Πολιτική απορρήτου

* Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος *

* Απαγορεύεται η χρήση και αναδημοσίευση γραφικών υλικών χωρίς προηγούμενη έγγραφη άδεια των πολιτικών σχημάτων *